Policija posle saslušanja braće opet u kući Džonića: Stefan nadmen i bahat, a Milan ništa ne zna o ubistvu?

24.10.2021

11:59

0

Autor: 24sedam

Stefan ranije viđan u društvu braće Milošević, Konstantina i Kostadina, koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića

Policija posle saslušanja braće opet u kući Džonića: Stefan nadmen i bahat, a Milan ništa ne zna o ubistvu?
pretres kuca dzonic policija foto sivacki (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića, koji je sa sinovima Stefanom i Milanom uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu ćerku Lidiju (25).

Kako saznaju beogradski mediji od izvora bliskog istrazi, Stefan Džonić na današnjem saslušanju navodno je bio čudan, bahat i nadmen. Navodno, on je ranije viđan u društvu braće Milošević, Konstantina i Kostadina, koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića i čije saslušanje traje upravo u Tužilaštvu.

Facebook/Stefan Džonić
 

Milan Džonić na saslušanju navodno nije odavao utisak kao da bilo šta zna o zločinu, piše Kurir.

Vlasnik menjačnice iz Aleksinca Goran Ðokić i njegove žena i ćerka ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova spaljena tela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac.

U četvrtak su "lisice" stavljene njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću, a juče su uhapšeni i njegovi sinovi Stefan i Milan. Na placu Stefana Džonića, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, nađen je zakopan novac, otet od Ðokića.

Facebook/Milan Džonić
 

Goranu Džoniću posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak određen je pritvor od 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, donet je zahtev za sprovođenje istrage protiv Gorana Džonića  i njegovih sinova, zbog osnovane sumnje da su počinilli isto krivično delo.

Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenja javnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike