U toku veštačenje tragova koji će dovesti do ubice porodice Đokić: Policija uzela tri vrste dokaza!

23.10.2021

16:41

0

Autor: D.A.

Policija je uspela da na mestu paljenja tela porodice Đokić uzme tri vrste dokaza koji se veštače

U toku veštačenje tragova koji će dovesti do ubice porodice Đokić: Policija uzela tri vrste dokaza!
24sedam/Goran Sivački

Istražitelji koji intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja ubistva porodice Đokić  trenutno se bave veštačenjem tragova koji bi trebalo da potvrde vezu osumnjičenih sa delom.

Kako je 24sedam već pisao policija je uspela da na mestu paljenja tela tročlane porodice Đokić uzme tri vrste dokaza koji se veštače. Reč je o fizičkim, biološkim i trasološkim dokazima.

Tela su bila prekrivena lišćem, granjem i letvama. Na njima je bilo DNK-a tragova. Svaki detalj je veštačen. Istražitelji su uspeli da uzme otiske stopala, ali i od guma od automobila. Na ruku im je išlo i suvo vreme koje je bilo na dan kada su nađena tela Đokića i dva tri dana kasnije.

Podsetimo, Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, jedan je od osumnjičenih za učestvovanje u ovom strašnom zločinu.

Do Gorana Džonića (59), osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice policija je najverovatnije došla zahvaljujući tome što su ga prijavili ljudi koji su mu navodno napravili prigušivač za pištolj, a kojima je nedavno vratio veću količinu novca.

Printscreen/Facebook
 

Takođe, u petak je u Džonićevom stanu u Aleksincu pronađen pištolj iz kog je, kako se sumnja, ubijeno troje Đokića, a nađen je i skuter, kojim se, navodno, dovezao do mesta gde ih je sačekao.

Nakon izjave koju je dao Džonić, uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce. 

Porodica Đokić je u noći između 26. i 27. septembra nestala, a njihova tela su pronađena 02. oktobra. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti