Osumnjičeni za ubistvo Đokića priveden na saslušanje: Da li će priznati surovi zločin?

23.10.2021

07:22

0

Autor: 24sedam

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog brata od tetke i njegovu porodicu, a posle zločina prisustvovao je sahrani

Osumnjičeni za ubistvo Đokića priveden na saslušanje: Da li će priznati surovi zločin?
dzonic-policija-foto-sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Facebook

Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić - Gorana (57), Gordane(56) i Lidije (25) upravo je doveden u Više javno tužilaštvo u Nišu na saslušanje.

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog brata od tetke i njegovu porodicu. On je posle zločina prisustvovao sahrani ubijenih. 

Đokići su, da podsetimo, poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili kod Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tela Đokića nađena su u subotu, 2. oktobra, posle  šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Njihov spaljeni automobil nađen je 10 kilometara dalje u ataru sela Tešica.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike