Saznajemo: Visoki funkcioner MUP-a poseduje Dijanine eksplicitne provokativne fotografije (VIDEO)

15.10.2021

19:56

1

Autor: 24sedam

Nakon lišavanja slobode i određenog pritvora do 6 meseci, bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović biće suočena sa još jednim velikim skandalom

Saznajemo: Visoki funkcioner MUP-a poseduje  Dijanine eksplicitne provokativne fotografije (VIDEO)
Dijana Hrkalovic foto MUP1 - Copyright Foto:MUP

Naime, kako 24sedam saznaje neimenovani visoki funkcioner MUP-a je izjavio da poseduje kompromitujući materijal Dijane Hrkalović. 

Tačnije, reč je o erotskim fotografijama na kojima se vidi Hrkalovićka kao od majke rođena, u društvu muškaraca iz kriminogenog miljea. 

Kako saznajemo eksplicitni materijal je autentičan, na njemu se vide intimni delovi tela bivše državne sekretarke i očekuje se da uskoro bude pušten u javnost.

Podsećamo, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas zbog umešanosti u ubistvo Vlastimira Miloševića.

U toku je njeno saslušavanje  a ona je privedena zbog zloupotrebe službenog položaja i sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije.

Za ovo krivično delo propisana je kazna od maksimalno 8 godina zatvora, a kako 24sedam nezvanično saznaje Hrkalovićki je već određen pritvor do 6 meseci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike