Taksista pokupio muškarca nasred Kneza Miloša i vukao ga do Takovske: Saslušan mladić koji je udario pešaka i pobegao

14.10.2021

12:35

0

"Vozač je napustio lice mesta ušavši u jednosmernu ulicu Višegradsku"

Taksista pokupio muškarca nasred Kneza Miloša i vukao ga do Takovske: Saslušan mladić koji je udario pešaka i pobegao
Takovska - Copyright Foto: RTS/Printscreen

Mladić U.V. uhapšen je zbog sumnje da je 9. oktobra skrivio saobraćajnu nezgodu u ulici Kneza Miloša, u kojoj je nastradao neidentifikovani pešak, koga je nakon toga pregazio vozač taksija, a danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Branio se ćutanjem, a predložen je pritvor zbog opasnosti od bekstva - rečeno je za "Blic".

Kako je saopštilo Tužilaštvo, obrt u istrazi dogodio se nakon preliminarnih rezultata obdukcije koji su pokazali da na telu nastradalog ima delova sitnog stakla, a da na taksi vozilu osumnjičenog M. T. nije bilo nikakvih oštećenja.

- Inspektori su pribavili nove video zapise sa saobraćajnih kamera i ponovo pregledali sve prethodno viđene i utvrdili su da je u ulici Kneza Miloša u blizini kućnog broja 70 automobil „Polo" udario oštećenog dok je prelazio kolovoz u ulici Kneza Miloša dolazeći vozaču sa leve strane. Nakon toga je vozač napustio lice mesta ušavši u jednosmernu ulicu Višegradsku u kontra smeru, zatim u ulicu Sarajevsku i udaljio se ka Pančevu - piše u saopštenju.

Taksista M. T. uhapšen je narednog dana zbog sumnje da je pregazio pešaka, a zatim ga automobilom vukao do Takovske ulice, gde je pešak ostao da leži u desnoj traci, a vozač nastavio da vozi. M. T. je izjavio na saslušanju da nije osetio da je prešao preko čoveka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D.A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike