"Još uvek smo u šoku": Oglasio se otac povređene devojčice (2), i otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka nakon nesreće u Zemunu!

01.10.2021

17:58

0

Autor: J.J.

U ovoj nesreći povređeno je ukupno četvoro dece, od kojih najteže dvogodišnja devojčica, sa čijim ocem smo danas i kratko razgovarali

"Još uvek smo u šoku": Oglasio se otac povređene devojčice (2), i otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka nakon nesreće u Zemunu!
igralište - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

-Za sada ne razmišljam ni o čemu, po najmanje o tužbi, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka - ovo je izjavio T. T. otac dvogodišnje devojčice koja je povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 24. septembra, kada je autobus na liniji 45 proleteo kroz dečje igralište u Zemunu i pokosio sav moblijar pred sobom dok se nije zakucao u automobile uz obližnju zgrada i tako i zaustavio.

U ovoj nesreći povređeno je ukupno četvoro dece, od kojih najteže dvogodišnja devojčica.

T. T. je otkrio i da se devojčica oporavlja, kao i da se vratila kući iz bolnice.

- Za sada ne razmišljam ni o čemu, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka - izjavio je otac povređene devojčice.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Istakao je da ne planira nikakve pravne postupke u vezi sa ovom situacijom, te da je sada najvažnije da mu se ćerka što brže oporavi, kao i to da su otoci sa glave već krenuli da spadaju, što je dobro.

- Opasno je da jedno dečije igralište postoji na takvom mestu. Ja sam više puta bio svedok kada je lopta izlazila na ulicu iz parkića, a deca odmah trčala za njom. Bio je još jedan slučaj kada je autobus uleteo i odneo klupe pored samog parka. Treba parkove za decu praviti na nekom drugom mestu, i skloniti odavde, sada se ljudi i plaše da dovedu decu ovde - rekao je Dragan Bubanović, koga smo zatekli u blizini parkića.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Na to su se nadovezala jedna devojka, koja takođe živi u istom kraju. Ona je izjavila da je ranije na istom mestu postojao mali luna park i da je tada, tvrd, bilo sve bezbednije.

Taman kada je pomislila da je baš lepo što posle nekog vremena opet na istom mestu postoji park u vidu igrališta za decu, desi se ovako neka situacija koja je sve šokirala i uplašila.

Sa njom se nije složila jedna starija komšinica koja nam je izjavila da se zapravo tu nikad i nisu osećali bezbedno, da je suludo da se na lakat krivini praviti i igralište za decu i da je samo čekala trenutak kada će se ovako nešto desiti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike