Novi detalji tragedije u Boru: Presudio joj iz krateža nakon što ga je posekla makazama?

26.09.2021

10:23

0

Autor: I. P.

Ž.P. se nije opirao hapšenju, a prema nezvaničnim informacijama na saslušanju u policiji se branio ćutanjem

Novi detalji tragedije u Boru: Presudio joj iz krateža nakon što ga je posekla makazama?
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Borska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Ž.P. (61) zbog sumnje da je hicem iz vatrenog oružja ubio svoju nevenčanu suprugu V.N. (41).

Tragedija se dogodila u petak oko 16 sati u Ulici Nikole Pašića ispred frizerskog salona "Viki" u koji je osumnjičeni došao kako bi ga žrtva ošišala. U jednom trenutku je došlo do rasprave između njih kada ga je nesrećna žena navodno posekla makazama po ruci. Muškarac je tada otišao do kola i uzeo kratež, a potom se vratio do frizerskog salona.

V.N.je pokušala da pobegne. Istrčala je iz salona i počela da doziva pomoć. Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je vikala: 
- Zovite policiju! Hoće da me ubije.

- Ubica je tada ispalio jedan hitac iz krateža njoj u potiljak nakon čega je ona na mestu preminula. Kad je video šta je uradio osumnjičeni se sakrio u frizerski salon, a oružje spustio na stolicu, prenosi Kurir izvor iz istrage.

Policija je brzo reagovala i neposredno nakon ubistva uhapsila osumnjičenog. Nakon hapšenja pronašla je i oružje iz kojeg je pucao.

Ž.P. se nije opirao hapšenju, a prema nezvaničnim informacijama na saslušanju u policiji se branio ćutanjem. Njemu je nakon toga određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće sproveden na saslušanje kod tužioca.

Institucije nisu zabeležile prijave za nasilje iz ove porodice. Poznanici žrtve i ubice međutim navode da su nesuglasice između njih dvoje krenule kad je žrtva odlučila da prekine emotivnu vezu sa Ž.P. koji nije mogao da prihvati činjenicu da ona više ne želi da bude sa njim.

- Dan pred tragediju su se navodno dogovorili da će se ona vratiti kući kod njega. Međutim, kad je kobnog dana otišao kod nje da se ošiša, ona mu je rekla da se predomislila i da će o svemu morati još da razmisli, navodi izvor iz istrage.

Borani su u šoku. Kažu da ne pamte da se ovako stravičan zločin desio u njihovom mestu. Za nastradalu ženu tvrde da je uvek bila ljubazna i fina prema svojim mušterijama.

- Ovo je velika tragedija. Žena je bila jako fina i dobra. Mnogo ljudi je dolazilo kod nje u frizerski salon. Uvek je bila ljubazna prema mušterijama, ističu Borani.

Nesrećna žena je iza sebe ostavila troje dece. Njih dvoje su imali tri sina od kojih najstariji ima 17, a najmlađi osam godina.

Ž.P.je inače poznat u Boru jer je bio predsednik lokalnog SUBNOR-a.

- Znamo da je bio na Košarama. Ne znamo šta da kažemo. Nikada ne bi ni posumnjali da će da se odluči na ovakav korak da ubije ženu, pričaju poznanici.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti