Supruga Miroslava Mike Aleksića: Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv (FOTO/VIDEO)

10.09.2021

18:34 >> 19:43

0

Autor: I.Pavlović

Apelacioni sud u Beogradu, prethodno je ukinuo pritvor Aleksiću i odredio mu meru kućnog pritvora

Supruga Miroslava Mike Aleksića: Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv (FOTO/VIDEO)
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

– Srećna sam, mnogo radosna i nekako spokojnija, prvi su utisci Biljane Mašić supruga Miroslava Mike Aleksića nakon njegovog dovođenja u kućni pritvor iz Centralnog zatvora.

– I Mika je sigurno sad spokojan, jer kuća je kuća, ne može se porediti sa pritvorskom ćelijom, istakla je ona za Novosti.

– Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv – rekla je Biljana, navodeći da im je ispred zgrade bilo “opsadno stanje” pa se zbog toga čudno osećala.

Aleksićeva supruga je dodala da se on trudi da živi u sadašnjosti i da se ne okreće ka onom lošem što je prošlo.

Apelacioni sud u Beogradu, podsetimo, prethodno je ukinuo pritvor Aleksiću i odredio mu meru kućnog pritvora uz nanogicu.

Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao i polno uznemiravao više svojih učenica, upravo je iz Centralnog zatvora sproveden u kućni pritvor!

Aleksić je do zgrade u kojoj živi doveden iz Centralnog zatvora oko 17.30 sati, ali se nakon kraćeg zadržavanja uputio u nepoznatom pravcu. Nakon nekoliko minuta automobil se vratio i Mika je sa kapuljačom preko glave ušao u gradu.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike