Saslušan mladić (18) sa kojim je bila devojčica (13) iz Kragujevca, otkako je nestala: Evo kako se branio na sudu!

07.04.2021

12:20 >> 13:31

0

Autor: J.B.O.

On je od 20. marta bio sa trinaestogodišnjom A.M, koja je nestala iz Prihvatilišta

Saslušan mladić (18) sa kojim je bila devojčica (13) iz Kragujevca, otkako je nestala: Evo kako se branio na sudu!
Copyright Foto: Facebook/Prinstcreen

Osamnaestogodišnji E.M. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

On je od 20. marta bio sa trinaestogodišnjom A.M, koja je nestala iz Prihvatilišta koje se nalazi u sklopu Centra za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica” u Kragujevcu.

– E.M. je priveden na saslušanje oko 12.00 sati. Branio se ćutanjem. On ima nepunih 19 godina i vodi se kao mlađe punoletno lice. Tužilaštvo je tražilo do 30 dana pritvora, a na sudu je da donese konačnu odluku – kaže za “Telegraf” viši javni tužilac u Kragujevcu Dejan Veljković.

Da podsetimo, A.M. je na zahtev roditelja, bila smeštena u Prihvatilište, kako ne bi komunicirala sa mladićem koji joj je, prema rečima oca, upućivao pretnje. Dom je napustila samovoljno, a za njom se tragalo 16 dana. Ona je, odlukom Centra za socijalni rad, do daljeg smeštena u Sigurnu kuću.

Pročitajte još:

– Pronađena je u Kragujevcu, nije mi precizirano gde. Ona je dobro, bio sam u Centru za socijalni rad da je vidim. Malo smo popričali, nije rekla ništa o razlogu svog odlaska iz Prihvatilišta. Ne znam gde je bila sve ovo vreme. Ne zna se da li će se vratiti u prihvatilište ili kući, radimo na tome – rekao je otac devočjčice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike