Ovo je majka četvoro dece koja je stradala kod Šapca: Maloletni motociklista naleteo na nju, u bolnici podlegla povredama

18.06.2024

13:33

0

Nesrećna žena se kretala pešice, a na mestu suvozača na motociklu bio je tinejdžer

Ovo je majka četvoro dece koja je stradala kod Šapca: Maloletni motociklista naleteo na nju, u bolnici podlegla povredama
Jelena Gligorić - Copyright Facebook

Jelena Gligorić (45), majka četvoro dece, poginula je juče u selu Majur kod Šapca kada je na nju naleteo motocikl koji je vozio maloletnik.

Nesrećna žena se kretala pešice, a na mestu suvozača na motociklu bio je tinejdžer.

Kako su komšije ispričale za "Blic", Jelena Gligorić je ceo dan brala maline, a kako su radnici imali organizovan prevoz, ona je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naleteo motocikl.

- Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 - rekao je komšija porodice.

"U srcu ostaješ zauvek i u dušama našim"

Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji se opraštaju od nastradale žene.

- Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, lepoto naša. Možda si sada na boljem mestu, ali uvek ostaješ u sećanjima našim. U srcu ostaješ zauvek i u dušama našim - napisao je Jelenin suprug na Fejsbuk profilu.

Profimedia
 

 

Ispod objave, nizali su se komentari.

- Iskreno saučešće porodici. Počivaj u miru kumo, predivna devojko i majko. Neka ti je otvoren put raja. Počivaj u miru sa anđelima. Tuga za njenu porodicu i decu - navodi se u jednom od komentara.

Vozač motocikla zadobio teške povrede

Podsetimo, Jelena Gligorić je sa lica mesta transportovana u šabačku bolnicu gde su joj konstatovane teške telesne povrede. Lekari su učinili sve da je spasu, ali je ubrzo nakon prijema podlegla povredama.

Vozač motocikla, D. K. (17) je zadobio teške povrede, dok je sa njim na motociklu bio S. K. (14) koji je zadobio lake telesne povrede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike