Majka progovorila o napadu na učiteljicu: Počupala sam je, ali se pet godina borim za život deteta

14.06.2024

16:55

0

Autor: 24sedam

Nasilje nije rešenje, ali smo bili izrevoltirani zbog ponašanja učiteljice

Majka progovorila o napadu na učiteljicu: Počupala sam je, ali se pet godina borim za život deteta
Copyright Printscreen/Google Maps

Počupala sam je za kosu, što nije u redu. Borim se detetu za život pet godina, a učiteljica je bila bezobzirna, arogantna, nije htela da priča sa nama. 

Ovako priča S. L. koja je prekjuče sa suprugom D. L. napala učiteljicu Osnovne škole "Sveti Sava" sa Vračara i to neposredno po njihovom povratku sa rekreativne nastave.

- Treba da se čuje i druga strana priče. Nije bilo ni vreme ni mesto za to što sam uradila. Nasilje nije rešenje. Ali, bilo smo izrevoltirani zbog ponašanja učiteljice. Tri puta smo joj je prišli da bi razgovarali i razjasnimo šta je bilo na rekreativnoj nastavi. Bila je, međutim, jako arogantna. Ponavljam, ne opravdavam nasilje i mužu i meni nije to bila namera - navodi majka.

Majka učenice objašnjava da je učiteljica grubo odgurnula njenu ćerku, koja je pet godina teško bolesna, samo zato što joj je upala u kadar dok je fotografisala zabavu svojih đaka.

U međuvremenu, dežurni tužialac Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o napadu koji se dogodio oko 19 časova ispred OŠ "Sveti Sava“ kojom prilikom je učiteljica prijavila da su je verbalno i fizički napalo dvoje roditelja učenice te škole.

Prvo tužilaštvo je saopštili da su policijski službenici PS Vračar razgovarali sa učiteljicom, kao i sa D. L. i S. L, pribavljeni su lekarski izveštaji o povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale dokaze, snimke kamera video nadzora i izjava svedoka podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike