Obrt u OŠ “Jovan Dučić”! Nastavnica lažirala napad majke đaka, cilj bio paklena osveta za prijavu!

14.06.2024

13:51

4

Autor: 24sedam

Nastavnica Sabrina Kurajica iscenirala napad jer je htela da se osveti A. R. koja ju je prijavila školskom psihologu

Obrt u OŠ “Jovan Dučić”! Nastavnica lažirala napad majke đaka, cilj bio paklena osveta za prijavu!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Stravična istina isplivala je o jučerašnjem incidentu u novobeogradskoj školi "Jovan Dučić" gde je nastavnica biologije Sabrina Kurajica prijavila A. R. (32), majku jednog od đaka, da ju je brutalno napala i teško povredila. Iz istrage su se sada pojavili detalji, pa uz nastavnicu ne može da stoji epitet - žrtva.

Nastavnica je mesecima brižljivo pripremala osvetnički plan, kom je kulminirao incident oko zaključivanja ocene.

- Sabrina već duže vreme sina A. R. teroriše i maltretira. Koristi sofisticirane načine i trudi se da dečaka što više ponizi i to pred celim odeljenjem - navodi sagovornik portala 24sedam iz "Jovana Dučića".

U sklopu torture, detetu čak nije dozvoljavala da ide u toalet, iako je dobro upućena da ima problema sa bešikom.

I kolege je izbegavaju

Sabrina Kurajica nije baš omiljena među kolegama u OŠ "Jovan Dučić". Većina zaposlenih u ovom kolektivu, kako objašnjavaju za portal 24sedam, izbegava da sarađuje sa njom jer je "teška osoba".

- Nije mu dozvoljavala da ide u WC, a dete ju je molilo i preklinjalo. Samo ga je bezobrazno odbijala i vraćala u klupu. Nesretno dete se zato uneredilo nasred njenog časa. I to pred punim razredom! Naravno da je to ostavilo posledice na dečaka - detaljno opisuje naš sagovornik.

Nemajući kud, majka A. R. je upravo zbog ovoga prijavljivala nastavnicu školskom psihologu. Tada kreće novi krug pakla za osnovca. 

- Biologičarka je samo razmišljala kako da se osveti A. R. Cilj joj je bio da namami majku dečaka u zamku kako bi se prijava psihologu bacila u drugi plan. Zato je dečaku i zaključila dvojku jer je želela da A. R. lično dođe u kabinet biologije - naglašavaju u osnovnoj školi.

Tako je i bilo. Dečak je iz biologije u dnevniku imao upisane ocene: 2, 3, 3 i 4. Ali, Sabrina mu je zaključila dva! Majka, zbog uplakanog deteta, koje inače ima sve petice iz ostalih predmeta,  ponovo dolazi u školu. Bilogičarka je to i čekala. 

- Aaaaa! Konačno si stigla - kiselo se nasmejala kada je na vratima učionice ugledala A. R.

Upitana od strane majke zbog čega je detetu zaključena dvojka, jer ima i veće ocene iz njenog predmeta, Sabrina je drsko odgovorila:

- Dvojka je moj subjektivni osećaj o znanju deteta. On, po meni, zna za dva.

Dvoje dece sami u kući

Jedino što je Sabina Kurajica postigla jeste A. R. (32) odvojila od dece. Majka je zbog cele medijske hajke koju je proizvela nastavnica zadržana u policijskom pritvoru, a njena deca od pet i 11 godina su sama kod kuće.

Ono što je istina, jeste da nije bilo fizičkog napada, kao što nema ni teških telesnih povreda!  Na ovakve odgovore i podsmeh dečakova majka se suzdržavala. Nije bilo udaraca, čupanja za kosu, lupanja glave... Istraga, tačnije patrola policije sa Novog Beograda, utvrdila je da je bilo samo međusobno gurkanje. Nigde drame koja je bombastično odjeknula u medijima. Ali, osvetnica pod plaštom nastavnice nastavila je dalje sa sprovođenjem paklenog plana. Odmah je dograbila telefon i pozvala policiju.

- Došla su dvojica policajaca i utvrdili da nema osnova da se majka privodi, niti da Sabrini Kurajici treba medicinska pomoć i eventualno zbrinjavanje. To je, na kraju, i potpisano od svih aktera incidenta u učionici - prepričavaju očevici "drame" u osnovnoj školi.

Posle sat vremena, međutim, u "Jovan Dučić" je došao školski policajac. Mimo kolega koji su već odradili zapisnik, nagovara nastavnicu da ide u Zemunsku bolnicu, ali ni tamo joj lekari nisu konstatovali povrede. Kada je plan biologičarke definitivno propao, iscenirala je povrede, sama je kupila kragnu u apoteci i fotografisala se kako bi uzburkala medije svojom jednostranom pričom ne bi li majka dečaka bila privedena, a ona ispala žrtva.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike