Uhapšena majka koja je pretukla nastavnicu biologije: Oglasilo se tužilaštvo o napadu u OŠ "Jovan Dučić"

14.06.2024

10:11

0

"Vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede", navodi se u saopštenju

Uhapšena majka koja je pretukla nastavnicu biologije: Oglasilo se tužilaštvo o napadu u OŠ "Jovan Dučić"
Ilustracija - Copyright Profimedia

A. R. (32), osumnjičena da je pretukla nastavnicu biologije iz OŠ "Jovan Dučić", zadržana je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Ona je osumnjičena za krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

"Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je dana 13.06.2024. godine, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede. Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi" saopštilo je Treće OJT.

A. R. će sutra biti saslušana od strane javnog tužioca.

- Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija - zaključuje se u saopštenju Trećeg OJT.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike