Aleksa je lovačkim karabinom ubio oca, babu i dedu u kući u Knjaževcu: Oglasile se i komšije

07.06.2024

07:12

0

Autor: 24sedam

On je nakon hapšenja priznao krivično delo

Aleksa je lovačkim karabinom ubio oca, babu i dedu u kući u Knjaževcu: Oglasile se i komšije
Aleksa Milojević - Copyright Facebook

Jezivo trostruko ubistvo šokiralo je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo rekle su da su ih juče uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

- Čuo sam samo da ih je unuk ubio. Nisu bili loše komšije. On je bio dobar dečko, nije moglo da se posumnja da će tako nešto da uradi. Nije bilo nikakvih naznaka da će nešto loše da se desi - rekao je komšija ove porodice za Tanjug.

Presudio porodici

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, određeno je zadržavanje do 48 sati Aleksi Milivojeviću iz Knjaževca (22), za koga postoje osnovi sumnje da je juče u 15.50 u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (1964), dedu Miloša (1943) i babu Sarajevku (1941).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša, saopštilo je Više javno tužilaštvo. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužiocu u Zaječaru u zakonskom roku.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je prethodno da je Milivojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu i da je nakon hapšenja priznao krivično delo. Dačić je rekao da je deda osumnjičenog bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni, kao i da je osumnjičeni izjavio da nije mogao više da se brine o njima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike