Trostruki ubica iz Knjaževca njemu je prvom javio da je počinio masakr: "Aleksa je bio ogorčen svojim životom!"

09.06.2024

16:40

0

"Kada je počinio zločin, Aleksa je prvo telefonom pozvao deda Peru iz sela u okolini Knjaževca, to je brat ubijene Sarajevke", kaže komšija

Trostruki ubica iz Knjaževca njemu je prvom javio da je počinio masakr: "Aleksa je bio ogorčen svojim životom!"
Aleksa Milojević - Copyright Facebook

Trostruko ubistvo u Knjaževcu, koje se dogodilo 6. juna, i dalje je tema svih razgovora u ovom gradu i okolini. Meštani smatraju da je Aleksa Milojević (22) bio jako ogorčen svojim životom i da je to na kraju dovelo do krvoprolića!

- Siguran sam da mu je "pukao film" zbog mukotrpnog života u porodici i da je zbog toga ubio oca Predraga (60), deda Miću (81) i baku Sarajevku (83) kojoj je pucao u glavu - počinje priču Knjaževčanin J.J. priču.

On kaže da je uveren da se Aleksa do sada milion puta pokajao zbog onoga što je uradio i da nikada ranije nije u svom nasilju ispoljavao bilo kakve elemente nasilja!

- Kada je počinio zločin, Aleksa je prvo telefonom pozvao deda Peru iz sela u okolini Knjaževca, to je brat ubijene Sarajevke. Pera je prethodno radio u bašti i ispričao mi je da ga je unuk pozvao dok je bio pred prodavnicom da odmori. Rekao mu je: "Ja ih pobi". U tom trenutku je Pera pomislio da ih je udarao nečim, šamarao ili nešto slično. Odmah je seo u auto i kada je došao u kuću zatekao je Aleksu na stepenicama, kako sedi. Upitao ga "Šta je bilo, Aki?", a ovaj ga nije gledao... Samo se držao za glavu i rekao: "Ne znam"! Kada je Pera ušao u dnevnu sobu, imao je šta da vidi! Krv je bila na sve strane... U taj mah je ušla i policija i odvela momka. Video sam Peru, popričali smo i čovek je u velikom šoku, jer je doživeo nezapamćenu tragediju - ispričao je komšija Milojevića.

O Aleksi Milojeviću niko u Knjaževcu i okolini nema lošu reč. Nije koristio opijate ili alkohol, tako da su svi u čudu što nije pobegao iz porodice u kojoj je svakog člana čuvao i dvorio. Poznanici kažu da je hteo da upiše fakultet u Nišu, ali nije mu se dalo da se odmetne iz atmosfere u porodici u kojoj se stalno pričalo o bolestima.

J. J. kaže da može samo da pretpostavi da je do zločina došlo kada je Aleksi neko iz porodice nešto zamerio, verovatno neku trivijalnu stvar.

- Žalosno je što nisu videli da Aleksa odrasta s troje ljudi od kojih može da se "skrene s pameti"! Ključno je bilo što baka nije dozvolila Aleksi da smesti nepokretnog dedu u dom, iako je bilo očigledno da je to preko potrebno jer je deda Mića bio nepokretan i bila mu je potrebna pomoć 24 sata dnevno - priča J.J. za Kurir.

Obdukcija tela je završena, u međuvremenu je iz Nemačke stigao Aleksin stric Nenad, brat blizanac ubijenog Predraga, i počele su pripreme za sahranu koja će se obaviti na Knjaževačkom groblju smeštenom nasuprot kuće Milojevića. Dotad će tela biti u kapeli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike