Ovo je Aleksa (22) koji je u Knjaževcu ubio oca, babu i dedu: Nakon krvavog pira izgovorio "Ja ih pobih"!

06.06.2024

20:20

0

Kako se saznaje, porodica mladića koji je danas popodne ubio svog oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81)

Ovo je Aleksa (22) koji je u Knjaževcu ubio oca, babu i dedu: Nakon krvavog pira izgovorio "Ja ih pobih"!
Aleksa Milojević - Copyright Facebook

Aleksa Milojević (22), danas popodne, u porodičnoj kući u Knjaževcu, lovačkom puškom koja je bila u legalnom posedu njegovog dede M M. (1943) iz za sada nepoznatog razloga, lišio je života dedu M. M, babu S. M (1941) i oca P. M. (1964).

Aleksa je nakon krvavog pira izašao iz kuće i kada je naišao na komšije rekao im je: "Ja ih pobih". Komšinica Irena Živadinović ga je upitala "kako ih pobi?", na šta je Milojević odgovorio "Tako, puškom."

Kako se saznaje, porodica mladića koji je danas popodne ubio svog oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81) bila je poznata kao radna i vredna. Baba i deda su svoj imetak sticali dugogodišnjim radom u inostranstvu.

Po povratku u zavičaj prvi su u Knjaževcu krenuli da se bave izradom i izgradnjom PVC stolarije, pa Knjaževčani za njih ističu da su bili među imućnijima.

Deda je bio nepokretan, dok su otac i baba bili teško bolesni. Po priči meštana gajio ga je otac, nakon što ga je kao malog majka napustila i preudala se.

Aleksa je, navode Knjaževčani, u poslednje vreme živeo sam u porodičnoj kući u kojoj su Sara i Mića živeli sa svojim sinovima i unukom. Od kako su se razboleli, često su boravili u svom selu u neposrednoj blizini Minićeva.

Aleksa je uhapšen i priznao je krivicu, izjavivši policiji da više nije mogao da se brine o njima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike