Isplivao veliki skandal! Opasan propust stražara dok su sprovodili osumnjičenog za ubistvo Danke (FOTO/VIDEO)

04.06.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Osumnjičeni doveden sa pertlama što je strogo zabranjeno

Isplivao veliki skandal! Opasan propust stražara dok su sprovodili  osumnjičenog za ubistvo Danke (FOTO/VIDEO)
Srđan Janković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Srđan Janković (50), osumnjičeni za ubistvo  na saslušanje u Više tužilaštvo u Zaječaru doveden je sa pertlama u dubokim cipela što je strogo zabranjeno! Svaki pritvorenik ne sme da ima pertle na obući, kao što im je strogo zabranjeno da u pritvoru nose kaiš. Sve ove stvari se oduzimaju prilikom prihvatanja u pritvorsku jedinicu i vraćaju se kad ih sud pusti na slobodu.

Osumnjičeni je u tužilaštvo doveden iz pritvora u Zaječaru, gde je smešten i njegov saučesnik Dejan Dragijević (50), inače Jankovićev kolega iz borskog "Vodovoda". U zatvorskoj marici, ali i sve vreme tokom transporta imao je lisice na rukama, a lancima su mu bile vezane i noge.

24sedam/I.P. Pixabay
Srđan Janković sve vreme imao pertle

Janković je danas saslušavan puna tri sata. Umesto očekivanog priznanja zlodela, posle 62 ćutanja, rekao je da Danku Ilić nikada nije ni video. Tim je, takođe, negirao da je na bilo koji način umešan u njenu smrt

Čudna odbrana, navela je Danku majku Ivanu da prokomentariše:

- Sada sam zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima? Tada sam na brdu videla dve osobe u kolima. Ništa mi nije jasno... ako nije ništa uradio kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana Ilić.

Dragijević i Janković su pod istragom da su 26. marta, službenom "pandom", udarili devojčicu u Banjskom Polju, kraj njene kuće u kojoj je bila sa majkom Ivanom. Telo su potom ubacili u gepek i ostavili ga obližnjoj divljoj deponiji.

Uhapšeni su 4. aprila. Zbog pomaganja osumnjičen je i Dragijevićev otac Radoslav (73), kao što je i bio brat Dalibor (40) ali on je preminuo u policijskom pritvoru 7. aprila. Telo devojčice još nije pronađeno

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike