Prva izjava majke Danke Ilić: Videla sam dve osobe u automobilu (FOTO/VIDEO)

04.06.2024

14:12

0

Ivana Ilić se oglasila posle saslušanja Srđana Jankovića

Prva izjava majke Danke Ilić: Videla sam dve osobe u automobilu (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Majka male Danke, Ivana Ilić oglasila se nakon saslušanja Srđana Jankovića (50), osumnjičenog za ubistvo devojčice (2) u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Saslušanje ovog osumnjičenog završilo se oko 13 časova, nakon tri sata, kada je izveden iz tužilaštva i vraćen u pritvor. Na saslušanju je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret i rekao da nije učestvovao u zločinu.

Nakon saznanja da se Janković branio time kako ništa nije uradio, Ivana Ilić, majka devojčice, oglasila se za "Informer":

- Sada sam zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima? Ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima. Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je majka.

Facebook
Danka Ilić

 

Jankovićev advokat Živadin Bogdanović izjavio je nakon saslušanja da neće davati nikakve izjave.

- Ne dajem nikakve izjave, molim vas da razumete i njega i mene. To što sada daje iskaz nakon ćutanja, to je njegovo zakonsko pravo, a šta će biti dalje odlučiće tužilac - rekao je advokat.

Drugi osumnjičeni Dejan Dragijević (50), Jankovićev kolega iz borskog "Vodovoda", priznao da je rukama zadavio devojčicu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike