Zavera u Zaječaru: Advokat osumnjičenog za ubistvo Danke imao kratku poruku (FOTO/VIDEO)

04.06.2024

13:29

0

Autor: I.Pavlović

Advokat Živadin Bogdanović nije želeo da otkrije šta je Srđan Janković (50) ispričao o Danki Ilić

Zavera u Zaječaru: Advokat osumnjičenog za ubistvo Danke imao kratku poruku (FOTO/VIDEO)
Živadin Bogdanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Advokat Živadin Bogdanović nije želeo da otkrije šta je njegov klijent Srđan Janković (50), osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), ispričao iza zatvorenih vrata u zaječarskom Višem tužilaštvu. Osumnjičeni je danas, posle 62 dana ćutanja, odlučio da ispriča svoju verziju o nestanku devojčice (2) iz Bora zbog koje se digla ne samo Srbija već i čitav region.

- U dogovoru sa svojim klijentom ne mogu da vam kažem šta je izjavio o slučaju o maloj Danki - kratak je bio Bogdanović.

Janković je na saslušanje doveden iz pritvora u kom je 62 dana. Sa kolegom iz borskog "Vodovoda" Dejanom Dragijevićem (50) uhapšen je 4. aprila pod sumnjom da su zajedno ubili Danku. Od tada su u pritvoru. Dragijević nije izabrao opciju ćutanja i odmah je ispričao šta su njih dvojica uradili.

Tvrdio je da su, tog 26. marta, službenom "pandom" udarili devojčicu u Banjskom Polju, kraj njene kuće u kojoj je bila sa mlajkom Ivanom. Telo su potom ubacili u gepek i ostavili ga obližnjoj divljoj deponiji.

Facebook
Danka Ilić

Kasnije je telo prebačeno a zbog pomaganja uhapšeni su Dragijevićev otac Radoslav (73) i brat Dalibor (40). Otac je nedavno izašao iz pritvora, dok je brat preminuo u policijskom pritvoru 7. aprila. Telo devojčice još nije pronađeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike