Šok posle 62 dana: Osumnjičeni za ubistvo Danke rekao da devojčicu nikada nije video!

04.06.2024

13:33

0

Autor: I.Pavlović

Srđan Janković na saslušanju je rekao da nije učestvovao u ubistvu devojčice

Šok posle 62 dana: Osumnjičeni za ubistvo Danke rekao da devojčicu nikada nije video!
Srđan Janković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saslušanje Srđana Jankovića (50), jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) završilo se oko 13 sati, posle tri sata koliko je trajalo. On je izveden iz zgrade Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, a na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret i rekao da nije učestvovao u ubistvu devojčice!

Janković je 62 dana ćutao o ubistvu devojčice, a onda je njegov branilac obavestio tužilaštvo da će ispričati sve. Iako je sve ukazivalo da će ukazati šta se dogodilo devojčici, kao i gde je njeno telo, s obzirom na to da je Dejan Dragijević ranije priznao zločin i do detalja ga opisao, bez navođenja gde se nalazi telo devojčice, on je šokirao sve - negirao je izvršenje krivičnog dela i naveo da Danku nikada nije video?!

MUP Srbije
Danka Ilić

 

Danka Ilić (2) je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsila radnike borskog "Vodovoda" Srđana Jankovića iz sela Luka i Dejana Dragijevića iz Zlota.

Janković je vozio službeni automobil kojim je udario devojčicu, međutim, nije ni znao da je to uradio dok mu suvozač Dragijević to nije rekao.

Nakon toga, devojčicu su navodno ubacili u automobil misleći da je mrtva, a kada se Danka probudila, Dragijević ju je udavio. Njeno telo bacili su na deponiju, ali još nije pronađeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike