Drogiran izazvao sudar, pa pobegao! Kada su ga uhvatili počeo da vređa i tuče policajce

31.05.2024

00:56

0

U ulici Kraljevačkog bataljona, automobilom ''citroen'', udario u svetlosno signalni uređaj, a potom pobegao

Drogiran izazvao sudar, pa pobegao! Kada su ga uhvatili počeo da vređa i tuče policajce
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su Đ.M. (32) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

On je, kako se sumnja, danas oko 13 časova u ulici Kraljevačkog bataljona, automobilom ''citroen'', udario u svetlosno signalni uređaj, a potom pobegao, nakon čega je, odmah nakon prijave građana, policija identifikovala vozača i vozilo i zaustavila ga, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Prilikom intervencije, osumnjičeni je najpre vređao policijske službenike, a prilikom upotrebe sredstava prinude, pružao im je otpor, ometao ih zadavši im više i udaraca u predelu tela, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je tom prilikom, osumnjičeni naneo lake telesne povrede policijskim službenicima, kao i oštećenja na službenim vozilima.

saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih lica.

Takođe, osumnjičeni je odbio da se podvrgne alkotestiranju, a pomoću droga testa utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega za učinjene prekršaje biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Osumnjičeni je zadržan u zdravstevnoj ustanovi, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike