Saslušan muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva u kafiću na Karaburmi: Nakon rasprave nožem izbo mladića - na sudu negirao krivicu!

29.05.2024

13:22

0

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu

Saslušan muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva u kafiću na Karaburmi: Nakon rasprave nožem izbo mladića - na sudu negirao krivicu!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vukić R. (56) zbog sumnje da je 26. maja u blizini jednog kafića u naselju Karaburma, nakon verbalne rasprave pokušao da liši života D. Ć.

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, osumnjičeni je na saslušanju negirao navode naredbe o sprovođenju istrage i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Vukiću R. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Kako se navodi u saopštenju, prema naredbi o sprovođenju istrage, postoje osnovi sumnje da je 26. maja oko 15 časova u blizini jednog kafića, Vukić R. pokušao da liši života D. Ć. nakon verbalne rasprave o tome ko je bočicama parfema gađao goste u tom kafiću, na platou ispred tog lokala.

Nakon što je D .Ć. rekao "dajem ti reč da nisam ja", osumnjičeni je iz džepa izvadio nož na preklapanje i zadao D. Ć. ubodnu ranu u predelu leve komore srca i jednu sekotinu u predelu stomaka, nakon čega se udaljio sa lica mesta 15-20 metara, gde je odbacio nož.

Kako se dodaje, oštećeni je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je hitno operisan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike