Na groblju i ubica male Danke: Na sahranu Svetlani, iz pritvora, pored muža doveden i sin (VIDEO)

17.05.2024

16:24

0

Na groblju oba pritvorena Dragijevića i Radoslav (73) i Dejan (50)

Na groblju i ubica male Danke: Na sahranu Svetlani, iz pritvora, pored muža doveden i sin (VIDEO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na sahrani Svetlani je, pored muža Radoslava (73), iz pritvora doveden i Dejan (50), glavnoosumničeni za ubistvo male Danke Ilić.

- Obojica su bili. Pet minuta su se zadržali. Zapalili sveće i odveli ih pre spuštanja sanduka. Nismo smeli da pričamo sa njima. Niko nije smeo da kontaktira - priča za 24sedam rođak porodice Dragijević. 

 

 

Sin i njegov otac, osumnjičen da je pomogao u prebacivanju tela male Danke, došli su zatvorskom maricom. Vozilo sa njima je dovezeno gotovo do grobnog mesta. Niko nije mogao da im priđe, a okolo su bili policajci.

Svetlana (69) je sahranjena pored sina Dalibora (40), kog je sama pokopala u aprilu, a prisustvovale su komšije i malobrojni rođaci.

 

 

Svetlana je jedina od četvoro članova familije koja nije bila osumnjičena da je umešana u ubistvo Danke Ilić (2). Ona je preminula 15. maja u komšijskom dvorištu, a sahranjena je u grobu kraj mlađeg sina Dalibora (40), koji je preminuo 7. aprila u policijskom pritvoru.

Dejan Dragijević (50), Svetlanin sin, nalazi se u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za ubistvo Danke Ilić. A njen muž Radoslav (73), kog je sud pustio da danas bude na sahrani, uhapšen je zbog pomaganja sinu jer su zajedno premeštali telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike