Haos u sudnici u Smederevu: Roditelji napali masovnog ubicu Uroša Blažića (FOTO/VIDEO)

23.05.2024

11:07

0

Otac Dalibora Todorovića napao optuženog Uroša Blažića

Haos u sudnici u Smederevu: Roditelji napali masovnog ubicu Uroša Blažića (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Optuženi Uroš Blažić morao je da bude danas evakuisan iz sudnice, nakon što su roditelji ubijene dece skočili sa namerom da se fizički obračunaju.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Incident u sudnici

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, obezbeđenje je u jednom trenutku moralo da zgrabi oca Dalibora Todorovića, koji je krenuo ka masovnom ubici i u suzama vikao:

- Ubio mi je sina! Ubio mi je sina.

 

U sudnici je dovedeno dopunsko obezbeđenje, a svi su izbačeni napolje, dok su brojne novinarske ekipe izbačene i iz zgrade Višeg suda.

Uroš Blažić, optužen je da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet osoba, dok je više od njih 10 ranio. Danas je počelo suđenje, tj pripremno ročište koje je u ovom trenutku prekinuto.

Po završetku pripremnog ročišta sudija zakazuje glavni pretres (suđenje) na kojem bi Blažić trebalo detaljno da iznese odbranu.

Blažić je na saslušanju u tužilaštvu priznao krivicu, ali u svojoj odbrani nije pokazao ni malo kajanja za počinjeni masakr, već je pokušao sebe da predstavi kao žrtvu podsmeha žitelja mesta u kojima je počinio zločin, navodi se u optužnici u koju je Tanjug imao uvid.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike