Vapaj majke navijača Zvezde nastalog u Portugalu: Znam da nije cveće, ali pomozite da znam šta mi je sa detetom (FOTO/VIDEO)

14.05.2024

17:26

0

Autor: 24sedam

Majka traži sina nestalog februara 2023

Vapaj majke navijača Zvezde nastalog u Portugalu: Znam da nije cveće, ali pomozite da znam šta mi je sa detetom (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama 24 sata kruži apel majke Nemanje Arsenovića zvanog Arsa iz Beograda, kojem se svaki trag gubio 11. februara 2023. godine kada se javio sa benzinske stanice u Portugalu.

Printscreen/TikTok
Majka nestalog navijača Crvene zvezde

Zabrinuta majka već mesecima traga za sinom, a poslednju informaciju koju je dobila jeste da su se sukobile dve beogradske grupe i da je u tome učestvovao i Arsenović.

https://www.tiktok.com/@nemanja_arsenovic3/video/7368534473949908230?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7256714112264111622

Srpska javnost je za ovog mladića čula dosta ranije i to kada se automobilom zakucao u kuću Svetlane Cece Ražnatović i kada je pucao u noge Nikoli Vaviću.

Printscreen/TikTok
Nemanja Arsenović Arsa

Majka nestalog mladića je objavila nekoliko snimaka na TikToku u kojima apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije o njenom sinu da joj to i kažu.

Sukob Beograđana u Portugalu

- Ja sam majka Nemanje Arsenovića Arse koji je 1986. godište. Moj sin je iz Beograda i nestao je poslednji put se javio 11. februara 2023. godine sa benzinske stanice. Poslednjih godina je živeo u Portugalu. Od tada ne javlja, evo već druga godina. U svojoj zemlji sam se obratila svima i pisala sam svim državama tražeći pomoć, ali ništa nisam dobila - kaže majka i dodaje:

- Jedino što sam dobila iz Portugala zvanično je da je bio sukob između dve beogradske grupe u kojoj je u jednoj grupi učestvovao navodno moj sin i da oni sumnjaju na neki loš ishod, ali ništa zvanično. Još je istraga u toku. Ja snimam ovaj video iz nemoći, da bih zamolila ljude da mi se jave, koje god informacije imaju o mom detetu, šta god da je. Ja bih vam bila beskrajno zahvalna i molim vas da ako bilo šta saznate da mi pišete - rekla je ona na jednom snimku.

U drugom je dodala da je svesna da njen sin "nije bio cveće".

MN Press
Ivan Bogdanov

- On je moj sin i moje dete. Nije bio ni najgori. Meni treba samo istina. Samo da dođem do svog deteta, šta god da je u pitanju. Kao majci mi treba istina, gde je moj sin i šta mu se desilo. Hoću istinu i da pronađem moje dete. Patika njegova ako je ostala, hoću da je pronađem - ispričala je ona.

Pun dosije nasilja, robija od sedam godina

Nemanja Arsenović zvani Arsa bio je jedan od viđenijih navijač Crvene zvezde. Krivični dosije je počeo da puni još sa 14 godina. Od 2000. do 2006, za nepunih šest godina, napisano mu je čak 14 krivičnih prijava mahom zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice. A, 2006. je bio osumnjičen i za teško ubistvo.

Arsenoviću je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanje njegovog brata Nebojše od 14. decembra 2006. godine. Prvostepenom presudom je osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud u aprilu 2013. smanjio kaznu na sedam godina. Na ponovljenom suđenju, međutim, oslobođen je krivice.

Mup
Lazar Vukićević

Arsenović je hapšen i zbog pucnjave ispred jednog poznatog prestoničkog kluba. On je, kako se tada sumnjalo, pucao u noge Nikoli, jednom od trojice braće Vavić, koji je navijač Partizana. Najpre je bio sumnjičen za pokušaj ubistva, a onda je Arsenoviću optužnica preinačena u nanošenje teških povreda. Sa Arsenovićem je bio i Lazar Vukićević, takođe navijač Crvene zvezde, kojeg su u klanici u Ritopeku mučili i ubili Veljko Belivuk - Velja Nevolja i Marko Miljković - Mesar.

Diler iz školskog dvorišta

Imao je presudu i na 10 meseci zatvora jer je 2005. godine sa jednim od vođa Zvezdine navijačke grupe dilovao marihuanu u dvorištu jedne osnovne škole na Vračaru.

Arsenović je hapšen i sa Ivanom Bogdanovim, zvanim Zver, jednim od vođa navijača Zvezde i to zbog nasilja na fudbalskim utakmica, ali nije osuđen. On je hapšen i zbog međusobne tuče "delija" na 158. "večitom derbiju".

ATAImages/Antonio Ahel
Svetlana Ceca Ražnatović

 

Pokušao je i upada u vilu pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Te 2018. godine automobilom je udarao u vrata pevačicine kuće.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike