Učeniku koji je prebio profesora u Bačkoj Palanci određen pritvor!

09.05.2024

19:19

0

Nastavnik je zadobio teške povrede glave

Učeniku koji je prebio profesora u Bačkoj Palanci određen pritvor!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Uhapšenom učeniku M B. (16) za kog se sumnja da je napao profesora u Srednjoj tehničkoj školi "9. maj" u Bačkoj Palanci, određen je pritvor.

Njega je tokom dana saslušao sudija za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, tinejdžer je juče ušao u školu u koju je nekada išao i udario nastavnika S. Z. (65), koji je zadobio teške povrede glave. 

Tim povodom oglasila se i Snežana Ivelja, direktorka škole "9.maj" u kojoj se dogodio napad a koja je precizirala da se incident dogodio u poslepodnevnoj smeni na prvom času kod njenog kolege Zorića kada je zajedno sa učenicima iz odeljenja ušao i bivši učenik te škole M.B. i počeo da provocira nastavnika.

- Nastavnik Zorić ga je zamolio da napusti učionicu jer nije više učenik naše škole. Po izlasku iz učionice M.B. je fizički napao nastavnika. Od povreda koje je zadobio nastavnik je odvezen u Urgentni centar u Novom Sadu gde je i zadržan. O događaju je odmah obavešten MUP kao i Hitna služba Bačke Palanke. Kako smo u stalnom kontaktu sa porodicom našeg kolege imamo saznanja da se on oporavlja - rekla je direktorka škole Ivelja. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike