Zvicerova snaja se zajedničkim fotografijama oprostila od Brana Mićunovića: "Nikad teži dan, volim te!"

21.04.2024

18:55

0

Zvicerova snaja je objavila niz fotografija, na kojima se nalaze ona i preminuli Brano Mićunović, a ispod svake fotografije stoje posvete

Zvicerova snaja se zajedničkim fotografijama oprostila od Brana Mićunovića: "Nikad teži dan, volim te!"
Maja Zvicer i Brano Mićunović - Copyright preentscreen/Instagram

Na stotine ljudi oprostilo se danas od kontroverznog crnogorskog biznismena Branislava Brana Mićunovića, koji je preminuo pre dva dana u 71. godini, a tim povodom oglasila se i Maja Zvicer, snaja Radoja Zvicera, odnosno supruga Gorana Zvicera, koja se nizom objava na društvenoj mreži Instagram poslednji put oprostila od svog prijatelja.

Naime, Zvicerova snaja je objavila niz fotografija, na kojima se nalaze ona i preminuli Brano Mićunović, a ispod svake fotografije stoje posvete.

Ispod prve fotografije, vide se Maja i Brano u zagrljaju, a ispod piše emotivna poruka koja glasi: "Volim te, brate moj".

preentscreen/Instagram
 

Na drugoj objavi koju je podelila, vide se ponovo ona i Mićunović zagrljeni, a u opisu se navodi: "Poslednja naša slika, jao, brate moj voljeni".

"Nikad teži dan"

U poslednjoj objavi, vidi se fotografija sa sahrane, odnosno kapela u kojoj se nalazi kovčeg preminulog biznismena, a u opisu se navodi: "Nikada teži dan".

preentscreen/Instagram
 

Ispod objavljenih fotografija, samo su se nizali komentari i saučešća.

Kako smo ranije pisali, Maja Zvicer, snaja Radoja Zvicera je vlasnica kompanije CGMN, čije je sedište u iznajmljenim prostorijama u selu Brekov kod Humena u Slovačkoj.

- Radoje Zvicer je u bekstvu poslednje tri godine, krijući se od policije u različitim krajevima sveta. On je među najtraženijim kriminalcima na Balkanu. Porodica Zvicer je osnovala kompanije i u Slovačkoj. Upravo je Zvicerova uža porodica osnovala nekoliko firmi u Slovačkoj istovremeno sa ubijenim Markom Vukovićem - kojeg srpski mediji nazivaju Zvicerovim kumom. Maja Zvicer, supruga brata Radoja Zvicera, Gorana Zvicera, prva se upisala u privredni registar januara 2020. godine - navedeno je u članku portal "aktuality".

- Ona je bila ovde jednom ili dva puta radi obrade dokumenata. Korona kriza je uticala i ograničila poslovanje kompanije. Više od godinu dana me uopšte nije zvala - opisali su slovački mediji aktivnosti Maje Zvicer u toj državi.

Podsetimo, Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama — za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge kriminalac i "gospodar Crne Gore", bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike