Detalji užasnog zločina u Uroševcu! Dovela dete da bude sa njenim bivšim suprugom, a on ubio nju (21) i ranio njenog brata (15)

12.04.2024

22:47

0

Žrtva i napadač su se sreli ispred Centra za socijalni rad, gde se zločin dogodio

Detalji užasnog zločina u Uroševcu! Dovela dete da bude sa njenim bivšim suprugom, a on ubio nju (21) i ranio njenog brata (15)
Ilustracija - Copyright Kosovonline

Danas popodne u Uroševcu ispred Centra za socijalni rad jedna žena (21) je ubijena i ranjen maloletnik (15).

Tužilaštvo u Uroševcu je za prištinske medije navelo da je osumnjičeni za ubistvo žene u Uroševcu njen bivši suprug. Takođe prema Tužilaštvu u Uroševcu, žrtva i napadač su se sreli ispred Centra za socijalni rad, gde se zločin dogodio.

Koha je javila i da je povređen brat stradale žene. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu saopštilo je da je glavni osumnjičeni bivši muž V. A. (36) ubijene žene, i on je u međuvremenu i priveden i određeno mu je zadržavanje na 48 sati. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu podneće zahtev za određivanje mere pritvora. Na licu mesta su ekipe istražitelja i forenzičara.

Kobni susret

Policija je potvrdila da je žrtva E.C. (21), a da je ranjen njen brat D. C. (15), koji nije životno ugrožen.

Direktorka Centra za socijalni rad u Uroševcu, Adelina Redžepi-Braha, rekla je da se sve dogodilo kada su se žrtva i osumnjičeni sreli Centru zbog dogovora oko deteta. Ona je rekla da je majka dovela dete u centar zbog viđenja sa ocem. On je sa njim proveo dva sata, a posle toga se vratio u centar.

Ona je rekla da se muškarac na izlasku iz Centra sreo sa bivšom suprugom, i da je tada krenula svađa, posle koje je on pucao u ženu i i ubio je a ranio njenog brata. Ona je rekla da se ubistvo dogodilo ispred zgrade Centra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike