Horor u Uroševcu! Bivši muž ubio ženu (21) u Centru za socijalni rad, ranjen maloletnik (15)

12.04.2024

17:41

1

Prema saopštenju Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, oko 14:40 časova u ulici "Vellezerit Gervalla", došlo je do slučaja ubistva

Horor u Uroševcu! Bivši muž ubio ženu (21) u Centru za socijalni rad, ranjen maloletnik (15)
muskarac pistolj zena - Copyright Profimedia

Žena E.C. (21) je ubijena danas u Centru za socijalni rad u Uroševcu pošto je njen bivši muž u nju ispalio više hitaca i usmrtio je na licu mesta.

Uroševac je zavijen u crno nakon tragičnog događaja koji se odigrao u petak popodne u prostorijama Centra za socijalni rad.

Prema saopštenju Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, oko 14:40 časova u ulici "Vellezerit Gervalla", došlo je do slučaja ubistva, gde je jedna žena izgubila život, dok je maloletnik povređen.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, ranjen je ženin brat (15).

Državno tužilaštvo je izjavilo: "Prema prvim informacijama, sumnja se da je jedna osoba izgubila život usled pucnja, dok je druga, maloletna, povređena." Osumnjičeni, identifikovan inicijalima V.A., je uhapšen i prema rešenju državnog tužioca, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo "Ubistvo".

Koha je javila i da je povređen brat stradale žene. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu saopštilo je da je glavni osumnjičeni bivši muž V. A. ubijene žene, i on je u međuvremenu i priveden.

Na licu mesta su ekipe istražitelja i forenzičara.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike