"Dok sam bio u vozu, deda mi je rekao da mi je otac ubio majku": Oglasio se sin posle ubistva i samoubistva nadomak Sombora

27.03.2024

15:31

0

Radovan je ubio svoju bivšu suprugu sa kojom ima troje dece tako što joj je pucao iz vatrenog oružja u glavu, a potom se obesio pored njenog tela

"Dok sam bio u vozu, deda mi je rekao da mi je otac ubio majku": Oglasio se sin posle ubistva i samoubistva nadomak Sombora
Porodična tragedija kod Sombora - Copyright Facebook

Radovan Dimitrov (46) iz Stapara nadomak Sombora osumnjičen je da je ubio svoju bivšu suprugu Ivanu Harangozo (39) nakon svađe u porodičnoj kući u ulici Marka Kraljevića.

Radovan je ubio svoju bivšu suprugu sa kojom ima troje dece tako što joj je pucao iz vatrenog oružja u glavu, a potom se obesio pored njenog tela, a ostavio je i oproštajno pismo. Prethodno on je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa njihovog venčanja. Kako saznajemo nesrećna žena je tri sata nakon ponoći majci poslala poruku: "Mama, sutra nas neće više biti".

- Bio sam u Novom Sadu i jutros me je zvao deda da dođem. Mislio sam da su oni otišli preko da rade. Pričali su da će da se raziđu i odu preko, mislio sam da je tako. Ali kad sam seo na voz, krenuli su pozivi i poruke saučešća. Onda sam nazvao babu da čujem šta se desilo i tada sam saznao da je majka mrtva, a da se otac ubio - rekao je najstariji sin Stefan.

Facebook
 

Na pitanje da li su njegovi roditelji imali razmirica u braku, Stefan je odgovorio potvrdno:

- Pre toga su se tri puta rastajali i sastajali, ali ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Dolazio je preko vikenda i nije bio nikakvih problema. Dok sam bio kući nije bilo problema, ali sam čuo da su se svađali u mom odsustvu - kaže Stefan posle tragedije u kojoj su on i mlađi brat i sestra ostali bez oba roditelja, piše Informer.

Baka Anđelka u strahu za decu

 U teškom šoku posle tragedije, majka ubijene Ivane kroz suze i jecaje konstantno je ponavljala jednu istu rečenicu.

- Zovem ćerku ne javlja se, odmah sam znala da nešto nije u redu. Samo da deca ostanu sam mnom, da nam ih ne otme Centar za socijalni rad. Ako ima pravde ostaće s nama. Tu su odrasli kod mene, samo da nam decu ne oduzmu - ponavljala je u suzama baka Anđelka.

Nakon uviđaja na mestu ubistva i samoubistva tužilac je naredio da se odradi obdukcija tela.

Kako saznajemo, motiv ubistva je ljubomora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike