Otac ubice Danke Ilić saznao da mu je sin preminuo: "Oborio pogled na zemlju i jedva se kretao"

07.04.2024

19:32

0

Radetu Dragijeviću saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško

Otac ubice Danke Ilić saznao da mu je sin preminuo:  "Oborio pogled na zemlju i jedva se kretao"
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Rade Dragijević, osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u zatvoru!

Prema nezvaničnim saznanjima Radetu Dragijeviću saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

"Uhvatio se za glavu i počeo da plače"

- Uhvatio se za glavu i počeo da plače - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

Prema njegovim rečima, ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

- On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu - napominje sagovornik Informera.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Prinstcreen/Facebook/T.I.
 

Policija i dalje traga za telom male Danke Ilić. Pretražuje se Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, zatim Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke. Dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnjeg deteta određen je pritvor do 30 dana. Sumnja se da su brat i otac jednog od osumnjičenih pomogli da se sakrije telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike