"Danče, moja lutko, gde li si nestala!" Katanac ukazao na novi trag, pretraga bunara gastarbajterke u Zlotu (FOTO/VIDEO)

06.04.2024

14:21

0

Autor: 24sedam

Policija pretražuje u Zlotu i dvorište Dragice Šuje

"Danče, moja lutko, gde li si nestala!" Katanac ukazao na novi trag, pretraga bunara gastarbajterke u Zlotu (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

U okviru opsežne akcije pretrage sela Zlot za telom Danke Ilić (2) policije je danas ušla i u dvorište Dragice Šuje, komšinice Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo devojčice. Ova žena, koja živi i radi u Beču, prijavila je policiji da je po dolasku u Zlot zatekla obijeni katanac na ulazu u dvorište.

- I kuća i kapija su bile zaključane. Kad sam u utorak došla s unukom primetila sam da mi je obijen katanac na kapiji, ali nisam prijavila policiji zbog šoka, a i nisam se setila da to uradim. Sa Dragijevićima nemam nikakav kontakt - objašnjava Dragica dok policija sprovodi osumnjičenog Dragijevića na pokazivanje.

Tanjug/Vladimir Sporčić
Komšinica Dragica Šuja

 

Njeno dvorište je prekoputa kuće Dragijevića, iz koje su pored Dejana uhapšeni i njegov otac Radoslav (1951) i brat David (1984) jer su pomogli da premesti telo devojčice sa deponije na nepoznatu lokaciju u Boru.

- Tri dana sam plakala kada sam saznala da je devojčica nestala. Dozivala sam je: "Danče, moja lutko, gde li si nestala!" Nadala sam se da je u Beču - govori žena i naglašava da policija pregleda i bunar u njenom dvorištu.

Danka Ilić (2) iz Bora poslednji put je viđena živa 26. marta u 13.45 sati u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšeni Janković (50) i Dragijević (50). Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike