Bolesno i pijano! Brat ubice male Danke se hvalio okrutnim snimkom (FOTO/VIDEO)

06.04.2024

11:58

0

Autor: 24sedam

I uhapšeni pomagač radio u borskom "Vodovodu"

Bolesno i pijano! Brat ubice male Danke se hvalio okrutnim snimkom (FOTO/VIDEO)
Dalibor Dragijević - Copyright Facebook

David Dragijević (1984), brat Dejana (50) osumnjičenog da je udavio malu Danku Ilić, hvalio se na društvenim mrežama snimkom tranžiranja svinje. Do detalja je pokazivao pratiocima kako se, tokom svinjokolja, seče životinja.

Mlađi ubičin brat, zajedno sa ocem Radoslavom (1951), nalazi se u policijskom pritvoru pod sumnjom da su pomogli Dejanu da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

I mlađi Dragijević, prema objavama na svom profilu, radi u borskom "Vodovodu". Objavljivao je fotografije i sa radnog mesta - kraj šahta, iz kanala koje su kopali... A tu su zabeležene i proslave, uz neizbežnu čašicu rakije ili flašu piva.

A Dejan Dragijević je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je zadavio Danku (2). Njegovo priznanje trajalo je puna dva sata. Njegov saučesnik i kolega Srđan Janković (50) branio se ćutanjem, a obojici je određeno zadržavanje u pritvoru do 30 dana.

Cela Srbija, a uključile su se i pojedine zemlje Evrope, tragala je za devojčicom iz Bora koja je poslednji put viđena živa 26. marta u 13.45 u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšena dvojica - Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota. Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike