Ubica vraćen u zatvor! Pogledajte kako policija sprovodi krvnika iz Zlota (VIDEO)

06.04.2024

13:54

0

Autor: 24sedam

Dejan Dragijević (50) posle pola sata vraćen u pritvor

Ubica vraćen u zatvor! Pogledajte kako policija sprovodi krvnika iz Zlota (VIDEO)
Selo Zlot - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Dejan Dragijević (50) pod jakim policijskim obezbeđenjem uveden je u dvorište rodne kuće u selu Zlot, a posle pola sata vraćen je, najverovatnije, u pritvor. 

Policija je već satima u dvorištu njegove porodične kuće i, u prvi mah, pretpostavljalo se da je odlučio da pokaže gde je telo Danke Ilić (2), za čiju smrt su osumnjičeni on i njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Srđan Janković.

Iz kuće Dragijevića, inače, uhapšeni su svi ostali muški članovi. Pored Dejana policijsko zadržavanje je određeno njegovom mlađem bratu Davidu (1984) i ocu Radoslavu (1951), koji su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije na nepoznatu lokaciju u Boru.

Paralelno sa pretragom u Zlotu odvija se još jedna i to na groblju u selu Luka odakle je drugi osumnjičeni Srđan Janković.

Danka Ilić (2) iz Bora poslednji put je viđena živa 26. marta u 13.45 sati u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšeni Janković (50) i Dragijević (50). Policija, 12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike