Rumunke sa snimka u austrijskoj policiji! Očekuje se da će biti ukinuta poternica?

03.04.2024

23:09

0

Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima - rekla je majka devojčice za koju se mislilo da je Danka

Rumunke sa snimka u austrijskoj policiji! Očekuje se da će biti ukinuta poternica?
Rumunka sa ćerkom za koju se mislilo da je Danka - Copyright Ustupljene fotografije/kosmo.at

Austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je pronašao dve žene i dete na osnovu snimka koji je snimio Srbin koji živi u Beču za koje se sumnja da je nestala Danka Ilić iz Bora u Srbiji.

Dve žene su trenutno u policijskoj stanici i očekuje se da nakon utvrđivanja svih činjenica bude ukinuta poternica za njima, piše Kurir.

„Šta da im kažem? U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći dobila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da me traže zbog nestalog deteta. Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. Juče sam otišla u policiju i tražila sam da mi pomognu i zaštite me, zaštite moje dete i moju majku. Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam veoma uplašena - rekla je žena za Kosmo.

Najnovije vesti u vezi sa potragom za nestalom Dankom Ilić možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike