Bivši načelnik policije nakon šok snimka iz Beča! Moguće je da se radi o trgovini decom (ViDEO)

31.03.2024

13:36

0

Na snimku iz Beča se vidi dete koje neodoljivo podseća na nestalu Danku

Bivši načelnik policije nakon šok snimka iz Beča! Moguće je da se radi o trgovini decom (ViDEO)
Copyright Printscreen

Snimak devojčice koji je nastao u Beču podigao je Srbiju ponovo na noge, šestog dana potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

Naime, na snimku iz Beča se vidi dete koje neodoljivo podseća na nestalu Danku, sa dve Rumunke. Ovaj snimak može da bude ključna karika u istrazi i da potvrdi sumnje da je devojčica oteta, ističe bivši načelnik beogradske policije i član Svetske asocijacije šefova policije Marko Nicović.

Prema njegovim rečima, ovaj snimak se detaljno mora pregledati i analizirati, jer je svaki sekund dragocen za njen pronalazak. Nicović napominje da će konačni sud svakako dati policija, ali da su velike šanse da je to baš nestala devojčica, pogotovo što je bila u društvu Rumunki.

- Granica sa Rumunijom je veoma blizu mesta gde je nestala devojčica, tako da je moguće da su je upravo državljani te zemlje oteli ili kupili. U ovakvim situacijama se mora biti veoma oprezan i ne gubiti vreme. Odmah im treba stati na put. Kada se sagledaju sve činjenice i snimak, moguće je da se radi o trgovini decom, sa znanjem ili bez znanja roditelja. To je sada unosan biznis svuda u svetu. Deca se iz siromašnih zemalja premeštaju u bogate zemlje gde je demografska situacija kritična, ističe Nicović za Informer.

Podsetimo, već šesti dan trage potraga za malenom Dankom Ilić (2) čiji je nestanak prijavljen u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. Uprkos obimnoj pretrazi terena, nikakav trag nije nađen. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike