Ko je čovek koji tvrdi da je video Danku (2) u Beču: Prišao Rumunkama, one ga nisu razumele

31.03.2024

13:05

0

Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak

Ko je čovek koji tvrdi da je video Danku (2) u Beču: Prišao Rumunkama, one ga nisu razumele
Copyright Printscreen /Pixabay

Čovek koji je snimio dve žene sa devojčicom za koju se tvrdi da je Danka Ilić je poreklom iz Srbije i radi u Beču. Policija trenutno radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

On je pokušao da popriča sa dve žene koje su govorile rumunski jezik. One su dozivale dete koje je bilo sa njima, ali se ono nije odazivalo na to ime, piše Telegraf.

Podsetimo, devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Policija u Srbiji neumorno radi na rasvetljavanju slučaja nestale dvogodišnje devojčice, koja je nestala u Bansjkom Polju u Boru.

 Potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Policija danas pretražuje novu lokaciju, na samo 3 km je od kuće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike