Ovo je policajac koga je napao maloletnik u Novom Pazaru: Zadobio teške povrede, hitno operisan!

18.03.2024

11:37

0

Za napad na policajca PU Novi Pazar osumnjičen je Aleksa J. (16) ,dete roditelja sa dugom istorijom rada u policiji

Ovo je policajac koga je napao maloletnik u Novom Pazaru: Zadobio teške povrede, hitno operisan!
Ranjeni policajac u Novom Pazaru - Copyright Foto: Sandžak Danas

U kasnim večernjim satima u centru Novog Pazara dogodio se incident koji je potresao javnost. Policajac Policijske uprave Novi Pazar, Nemanja R., zadobio je opasne telesne povrede u napadu koji je izveo maloletnik. Napadač, identifkovan kao Aleksa J.(16), upotrebio je oštar predmet da nanese tri ubodne rane policajcu, uključujući povrede obje noge i testisa, što je izazvalo hitnu medicinsku intervenciju.

Povrede koje je Nemanja R. zadobio bile su toliko ozbiljne da su zahtievale hitnu operaciju. Zahvaljujući brzoj i stručnoj reakciji medicinskog osoblja Opšte bolnice Novi Pazar, policajac je operisan, a njegovo stanje je stabilizovano. Trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne njege, van životne opasnosti, ali sa ozbiljnim telesnim povredama koje će zahtevati dugotrajan oporavak.

Napadač Aleksa J., prema informacijama iz istrage, dete je roditelja sa dugom istorijom rada u policiji, otac mu je policajac u penziji, dok mu majka i dalje aktivno radi u istoj instituciji. Aleksa je opisan kao osoba sa problematičnim ponašanjem, piše Sandžak Danas.

Policija je, reagirajući na napad, brzo locirala i privela Aleksu J., koji je trenutno u pritvoru. Očekuje se pokretanje intenzivne istrage kako bi se razjasnili motivi iza ovog nasilnog čina, kao i određivanje odgovarajućih pravnih mjera.

Ovaj incident je pokrenuo široku javnu debatu o sigurnosti u lokalnim zajednicama, odgovornosti maloletnika i potrebi za jačanjem policijskih i pravosudnih kapaciteta za suočavanje s sličnim izazovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike