Monstrum iz Novog Sada iza rešetaka: Bušilicom ženi probušio glavu, pa skočio sa Temerinskog mosta

14.03.2024

15:49

0

Iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu saopštili su da je 14. marta javni tužilac doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. T. (55)

Monstrum iz Novog Sada iza rešetaka: Bušilicom ženi probušio glavu, pa skočio sa Temerinskog mosta
Policijski uviđaj posle ubistva u naselju Klisa - Copyright 24sedam

Nikoli T. (55), osumnjičenom da je bušilicom ubio suprugu Gordanu (53) u naselju Klisa, u Novom Sadu, a potom pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta, određen je pritvor od 30 dana.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu saopštili su da je 14. marta javni tužilac doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. T. (55) zbog osnova sumnje da je dana 11. marta izvršio krivično delo teško ubistvo, na štetu svoje supruge, pokojne G.T (53).

- Nakon iznošenja odbrane, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, a na predlog javnog tužioca, osumnjičenom je odredio pritvor, odnosno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke koje je potrebno ispitati u istrazi, kao i da bi mogao ponoviti krivično delo, te i zbog uznemirenja javnosti. U toku istrage preduzeće se sve potrebne dokazne radnje u cilju donošenja pravilne i zakonite javnotužilačke odluke -  saopštili su.

Foto: Printscreen 192.rs
 

Nikola T. je bušilicom ubio svoju suprugu Gordanu T. u porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa, a nakon toga je pokušao da presudi i sebi skokom sa Temerinskog mosta, tako što se vezao betonskim blokovima i lancima. 

On je u poslednjem trenutku izvučen iz vode, a policija je odlaskom u njegovu porodičnu kuću zatekla ćerku  (27) ubijene Gordane.

Prema nezvaničnim informacijama, posle stravičnog zločina, Nikola je telefonom pozvao svoju ćerku, kojoj je navodno rekao da je ubio njenu majku i da ide da se ubije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike