Bušilica i zvanično! Ubici supruge lisice stavljene u bolničkoj postelji (VIDEO)

12.03.2024

11:27

0

Autor: 24sedam

Nikola T. osumnjičen za teško ubistvo supruge Gordane

Bušilica i zvanično! Ubici supruge lisice stavljene u bolničkoj postelji (VIDEO)
Copyright 24sedam

Novosadska policija uhapsila je Nikolu T. (1969) iz ovog grada zbog sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je juče u porodičnoj kući u Ulici Diane Budisavljević na Vidovdanskom naselju usmrtio pedesettrogodišnju suprugu Gordanu T.

Osumnjičeni je posle zločina skočio sa Temerinskog mosta, ali su ga pripadnici ribočuvarske službe i policije izvukli iz vode.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju. Prethodno je Više tužilaštvo navelo da je za ovaj zločin zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Novosađanin Nikola T. (53), koji je posle ubistva supruge pokušao da se ubije skokom sa mosta, ima lakše povrede. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

- U Kliničkom centru Vojvodine juče je primljen pacijent N. T. sa lakšim kontuzionim povredama i znacima hipotermije. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijske i radiološke dijagnostike pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na Odeljenju urgentne hirurgije KCV zbog hipotermije i praćenja zdravstvenog stanja - pojašnjava za "Dnevnik" PR KCV Siniša Knežević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike