Uradio isto svojim ćerkama što je otac njemu! Ubica supruge iz Novog Sada rastao u domu

12.03.2024

20:55

0

Nikola je u poslednjem trenutku izvučen iz vode, a policija je ubrzo otišla u njegovu kuću, gde su zatekli ćerke pored ubijene Gordane T.

Uradio isto svojim ćerkama što je otac njemu! Ubica supruge iz Novog Sada rastao u domu
Kuća u kojoj je Nikola T. ubio ženu bušilicom - Copyright Foto: Printscreen 192.rs

Nikola T. (54) koji je juče bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52) u porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa a onda pokušao da presudi i sebi skokom sa Temerinskog mosta, kako saznajemo od komšija, odrastao je u domu, jer mu je otac ubio majku.

Prema rečima komšija, kad je Nikola bio mali njegov otac je ubio njegovu majku, pa je zbog toga odrastao u domu.

- Isto je on sada uradio svojim ćerkama. To je njegov otac učinio njemu. Otac mu je ubio majku, a sada je on ubio svoju ženu, samo što je Nikola bio maloletan, pa je odrastao u domu - priča jedan od komšija.

Niko od komšija, kako tvrde, nije mogao ni da zamisli da će se ovako nešto dogoditi. Nisu se svađali i uvek su se smejali i veselili sa prijateljima. Čak su i na dan tragedije delovali srećno.

- Samo pola sata pre nego što smo čuli šta je na Temerinskom mostu i da Nikola hoće da se ubije video sam kako su on i Gordana došli iz kupovine. Unosili su namirnice koje su kupili. Delovali su normalno, nije izgeldalo da su se svađali ili tako nešto - kaže jedan od komšija.

Tragedija je otkrivena kada je Nikola T. juče oko 17 sati došao na Temerinski most preko kanala Dunav -Tisa - Dunav i vezao betonski blok lancem oko sebe i pretio da će se ubiti. Policija je pokušavala da ga odgovori od njegov nauma, ali je on ipak skočio i povikao da je ubio suprugu.

Nikola je u poslednjem trenutku izvučen iz vode, a policija je ubrzo otišla u njegovu porodičnu kuću u naselju Klisa, gde su zatekli ćerke pored ubijene Gordane T.

printscreen/Instagram/192.rs
Policija i Hitna pomoć blizu mosta sa kog je Nikola pretio da će skočiti

Prema nezvaničnim informacijama, posle stravičnog zločina, Nikola je telefonom pozvao svoju stariju ćerku (27), kojoj je navodno rekao da je ubio Gocu i da ide da se ubije. Seo je potom u svoj "golf" i odvezao se na Temerinski most, gde je okovan lancima i betonskim blokovima, pretio da će skočiti.

Komšije tvrde da se Nikola i Gordana nisu svađali i da su okupljali društvo i veselili se. Imaju dve odrasle ćerke, koje opisuju kao dobre. Jedna je, kako kažu, završila fakultet i zaposlila se, a druga studira medicinu. Oni su dobro radili, zarađivali, kuća im je sređena, para su imali. Pored kuće u kojoj su živeli svi zajedno, kupili su i dva stana i lokal, pa su komšije sigurne da novac nije bio motiv ubistva i pokušaja samoubistva.

Za Nikolu T. kažu da se promenio u poslednja tri meseca i da je naglo smršao, pa veruju da se ozbiljno razboleo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike