Heroj Srbije izlazi iz bolnice: Bacio se na nož da spasi MMA borca

14.03.2024

09:42

0

Autor: 24sedam

Beograđanin posle 19 dana ide na kućno lečenje

Heroj Srbije izlazi iz bolnice: Bacio se na nož da spasi MMA borca
Stefan Savić - Copyright Printscreen/Instagram/Arenafighttv

Stefan M. (32) iz Beograda, koji je u noći ubistva pokušao da spasi MMA borca Stefana Savića videvši da ga Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) tuku nasred ulice, danas izlazi iz bolnice. I on je povređen u tom napadu od 25. februara.

Stefan M. je primljen u bolnicu sa teškim telesni povredama. Operisan je i danas će biti pušten na kućno lečenje. U bolnici je proveo 19 dana, a Srbija ga je je prepoznala kao velikog heroja, koji je žrtvovao svoj život da pomogne mladiću koga nije ni poznavao.

Policija moli za pomoć

Dvojica napadača su u bekstvu, a policija apeluje na građane da, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Istraga je pokazala da se MMA borac verbalno sukobio sa dvojicom mladića ispred jednog kluba. Nakon kratke rasprave pokušao je da im pobegne Dunavskom ulicom, ali su ga sustigli kod broja 27. Oborili su ga na trotoar i počeli da udaraju rukama i nogama. Onda su izvadili nož i počeli da ga ubadaju.

Do dolaska ekipe Hitne pomoći Savić je davao znake života, pa je prevezen u bolnicu. Uprskos borbi lekara umro je sat vremena kasnije u Urgentnom centru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike