Fudbaleri osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana: Jedan igra u Zvezdi, a drugi u Torontu!

26.02.2024

20:59

0

Autor: Lj. S.

Marko Daničić je rođen u Zagrebu, u Hrvatskoj, i još uvek nije poznato kako i zašto se našao u Beogradu

Fudbaleri osumnjičeni za ubistvo MMA borca Stefana: Jedan igra u Zvezdi, a drugi u Torontu!
Copyright Printscreen/Youtube/MMA Institut

Mladići osumnjičeni za ubistvo srpskog MMA borca Stefana Savića, po profesiji su fudbaleri - jedan igra u Beogradu, a drugi u Kanadi. 

Jedan od počinilaca ovog zločina, Vasilije Gačević, igra u prvoj postavi fudbalskog kluba Crvena Zvezda Mali Mokri Lug, dok drugi, Marko Daničić se takođe bavi fudbalom i igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi.

Marko Daničić je rođen u Zagrebu, u Hrvatskoj, i još uvek nije poznato kako i zašto se našao u Beogradu.

MUP
 

Podsetimo, MUP je uspešno identifikovao počinioce ovog stravičnog zločina koji se dogodio u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici. 

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su poternice i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Sahrana MMA borca biće održana sutra u 14 sati na groblju, u Boleču.

Podsetimo, mladi MMA borac, Stefan Savić, ubijen je u noći između subote i nedelje na Dorćolu nakon što je zadobio ubodne rane nožem.

Nesrećni Savić je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali je podlegao povredama oko 1.55. On je bio sam kada je pronađen.

Savić je imao samo 23 godine, bio je reprezentativac Srbije, najveći uspeh ostvario je krajem prošle godine, kada je osvojio bronzu na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani. Posle dve startne pobede, u polufinalu ga je zaustavio Gadži Gadžijev, ali je on na kraju došao do bronze.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike