Obducenti u šoku zbog MMA borca: Evo kako su kasapili Stefana

28.02.2024

16:00

0

Autor: 24sedam

Mladi sportista izboden najmanje 15 puta

Obducenti u šoku zbog MMA borca: Evo kako su kasapili Stefana
Copyright Printscreen/Youtube/MMA Institut

Stefan Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda!

Ubice su kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju. Savić je ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zverski dokrajčili.

Prijavite ubice!

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo građane koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenim ubicama Vasiliju Gačeviću (23) i Marku Dainčiću (23) jave beogradskoj policiji na telefone 011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici. 

Talentovani MMA borac juče je sahranjen na groblju u Boleču, gde su ga na večni počinak ispratili porodica, prijatelji i poznanici kojih je bilo više od hiljadu. Potresne scene mogle su se videti na groblju, a nisu izostali ni beli baloni, kao ni srpske zastave jer je ubijeni Savić branio boje naše zemlje. Uz nekoliko potresnih govora, među kojima je bio najemotivniji sestrin, koja je između ostalog navela: 

- Nedostajaćeš mami jer si ti njen sin, njeno jedro i njena snaga. Nedostajćeš tati za planove, jer je imao velike planove za tebe...

 

 

Posle sahrane, članovi Savićeve familije i prijatelji, kao i saoborci iz kluba u kom je trenirao, masovno su na društvenim mrežama delili poruke u kojima mole da se ubice nađu i privedu pravdi. Prvobitno je MMA klub u kom je trenirao Stefan Savić objavio sledeći post: 

- Srbi, sugrađani i svi dobri ljudi, ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama zločinu koji se dogodio nad našim Stefanom, molimo Vas pišite nam!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike