"Nikola se mnogo promenio": Komšije o osumnjičenom za ubistvo supruge bušilicom u Novom Sadu

12.03.2024

19:35

0

Nikola T. (54), kako tvrde poznanici, naglo je smršao u poslednja tri meseca

"Nikola se mnogo promenio": Komšije o osumnjičenom za ubistvo supruge bušilicom u Novom Sadu
Policijski uviđaj posle ubistva u naselju Klisa - Copyright 24sedam

U novosadskom naselju Klisa, gde je u ponedeljak bušilicom ubijena Gordana T. (52), a uhapšen njen suprug Nikola T. (54), zavladao je šok, a svi oni koji su poznavali ovu porodicu pitaju se šta je motiv ovako svirepog zločina, jer kako tvrde, njih dvoje nikad jedno drugom nisu uputili ni ružnu reč.

- Iz njihove kuće su uvek dopirali smeh i muzika, ali svađa ne. Okupljali su društvo i veselili se. Imaju dve odrasle ćerke. Jako su dobre, jedna je završila fakultet i zaposlila se, druga studira medicinu. Oni su dobro radili, zarađivali, kuća im je sređena, para su imali. Pored kuće u kojoj su živeli svi zajedno, kupili su i dva stana i lokal, znači da novac sigurno nije bio motiv. Ništa mi nije jasno, ne mogu sebi da dođem - kaže jedna od meštanki Klise.

Prema kazivanju komšija, Nikola se u poslednje vreme promenio i naglo smršao. Niko nije znao šta se dešava sa njim.

- Video sam da Nikola propao. Mnogo je smršao u poslednja tri meseca i videlo se da je potišten zbog nečega. Kad god sam ga sreo išao je spuštene glave, što ranije nije bio slučaj. Ne znam šta je razlog tome, ali verujem da se ozbiljno razboleo i počeo da kopni - kaže komšija supružnika.

Kako pričakju komšije, zločin su otkrile ćerke.

- Ćerke su došle u neko doba i kad su videle da im je majka mrtva, vrištale su, plakale, pas je užasno lajao, a od nemira jednog inspektora je ugrizao za ruku. Ćerke su sada kod svoje tetke s majčine strane, ne mogu da budu ovde, teško im je mnogo, pitanje je da li će se ikad uopšte vratiti u kuću. Najveća mi je bol za tu decu, jer su prvenstveno vezane za Gocu, to je bio jedan drugarski odnos između njih. Starija je sve videla, telo svoje majke, zamislite to - šokirane su komšije.

Nikola T. je, da podsetimo, nakon što je, kako se sumnja, ubio Gordanu, pozvao svoju stariju ćerku (27), rekao joj šta je uradio i da ide da se ubije. Seo je potom u svoj "golf" i odvezao se na Temerinski most, gde je okovan lancima i betonskim blokovima pretio da će skočiti.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike