Najnoviji izveštaj o Nikoli sa Temerinskog mosta: Evo u kakvom stanju je ubica supruge iz Novog Sada (VIDEO)

12.03.2024

10:20

0

Lekari prate stanje Nikole T. (53)

Najnoviji izveštaj o Nikoli sa Temerinskog mosta: Evo u kakvom stanju je ubica supruge iz Novog Sada (VIDEO)
Kuća u kojoj je Nikola T. ubio ženu bušilicom - Copyright Foto: Printscreen 192.rs

Novosađanin Nikola T. (53), koji je posle ubistva supruge pokušao da se ubije skokom sa mosta, ima lakše povrede. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

- U Кliničkom centru Vojvodine juče je primljen pacijent N. T. sa lakšim kontuzionim povredama i znacima hipotermije. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijske i radiološke dijagnostike pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na Odeljenju urgentne hirurgije КCV zbog hipotermije i praćenja zdravstvenog stanja - pojašnjava za "Dnevnik" PR КCV Siniša Кnežević.

Zločin se dogodio juče popodne u porodičnoj kući u Ulici Diane Budisavljević na Vidovdanskom naselju, kada je Nikola T. bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (53), a potom otišao na Temerinski most odakle je vezan lancima i betonskim tegom skočio u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

Beživotno telo njegove supruge, kako saznajemo, pronašla je jedna od njihovih ćerki i o tome odmah obavestila nadležne službe.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu navelo je jutros da se telo supruge prenese u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu zbog obdukcije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 1 Krivičnog zakonika, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora - navodi tužilaštvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike