Lav se nije zvao tako, promenio je i ime: Novi detalji o ocu koji je otrovao decu, pa sa ženom skočio u smrt!

11.03.2024

11:40

0

Lav je na večni počinak ispračen bez ijednog člana porodice, a Martina je sa decom sahranjena u Bačkom Petrovcu

Lav se nije zvao tako, promenio je i ime: Novi detalji o ocu koji je otrovao decu, pa sa ženom skočio u smrt!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Goran Sivački

Supružnici Lav (25)  i Martina (23) Petrović Suvajdžić. koji su skočili u smrt sa 17. sprata solitera u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a prethodno otrovali svoju decu, sahranjeni su prošle nedelje na različitim lokacijama. Martinina porodica rešila je da njeno, kao i tela mališana sahrani odvojeno od njenog supruga, smatrajući da je upravo on glavni krivac, koji je Martinu uvukao u kandže sekte. Oni su sahranjeni na groblju u Bačkom Petrovcu,  a Lav na Novom groblju u Beogradu.

O Lavu, čak i posle njegove sahrane, mnogo toga nije poznato. Na večni počinak ispraćen je bez prisustva ijednog člana porodice. Jedino što se zna jeste da sa njima, za života, nije bio u dobrim odnosima.

Lav je kada se navodno posvađao sa svojim rođacima uzeo devojačko prezime svoje babe po majci. Ono što se, međutim, nije znalo jeste i da mu pravo ime nije bilo Lav. I ime je promenio, a ovo je sam odabrao.

Prema rečima njegovih poznanika za medije, on je bio obrazovan i inteligentan, iako je često menjao poslove. U poslednjoj fitrmi za koju je radio navodno je izbegavao kontakt sa kolegama i ljudima uopšte.

Tvrde i da je boravio navodno i u Americi i da je po povratku odlučio da živi u Novom Sadu, a ne u rodnom Beogradu, kako bi bio što dalje od svoje porodice.

"Ispran" mozak

Martina je takođe godinama bila odvojena od svoje porodice. Njene komšije iz Bačkog Petrovca u kome je rođena stoje iza toga da je sve počelo onog trenutka kada se sa 18 godina udala za Lava i otišla od kuće. Njega je, kako kažu, upoznala dok je išla u srednju poljoprivrednu školu u Novom Sadu.

U početku, mnogi su mislili da je u pitanju mladost i zaljubljenost, ali se vremenom sve više udaljavala sve dok nije potpuno prekinula kontakt sa svojim najbližima. Ponašala se navodno kao da joj je potpuno "ispran" mozak. Oni su sigurni da je upravo Lav uvukao Martinu u sektu.

 

 

Roditelji Martine, koja je sahranjena pod devojačkim prezimenom Kukučkova, znali su navodno da je sa Lavom imala sina Ehosa (3), ali za drugog unuka Arosa (1) nisu bili ni znali da je rođen.

Supružnici su u petak 1. marta, oko 22 časa, ušli u zgradu u Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2, popeli na poslednji 17 sprat, obili izlazna vrata za krov, a zatim zajedno, držeči se za ruke, skočili u smrt. Kod sebe nisu imali dokumenta, a policija ih je identifikovala na osnovu otisaka prstiju.

Poslednja poruka sotoni

Sutradan, oko 17 časova, u iznajmljenoj kući u ulici Tome Maretića u Petrovaradinu, gde su živeli, policija je pronašla tela dvojice njihovih sinova Arosa i Ehosa na kauču, pokrivena čaršavom. U kući su, na zidovima, otkriveni i egipatski simboli, koji su ukazivali da su Lav i Martina pripadnici satanističke sekte. Obducenti su utvrdili da su mališani otrovani, a dalje analize trebalo bi da pokažu da li su deca namerno otrovana ili slučajno.

Zidovi su navodno bili okrečeni u crno sa egipatskim simbolima, pronađene su sektaške knjige i literaturu, kao i pretežno crna garderoba koju su supružnici nosili, a neki delovi odeće bili su na sušilici u dvorištu. Pronađena je, prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, i sveska u koju je Lav, po svemu sudeći u petak 1. marta, zapisao: "Sotono, moj zadatak je izvršen. Napuštam ovaj svet." To je bila njegova poslednja poruka.

Prvo su otrovali svoju decu u kući u Petrovaradinu, pokrili ih čaršavom i otišli da se ubiju.

Mnogi sa nestrpljenjem očekuju rezultate dalje policijske istrage, kao i zvaničnu potvrdu da li bi motiv tragedije trebalo tražiti u satanističkoj sekti, ali i o kojoj je tačno reč. U medijima se provlačilo da je u pitanju "Deveti krug sotone".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike