Komšije majke-ubice otvorile dušu: Roditelji zaboravili ćerku, Martina bila hladna i samoživa (FOTO/VIDEO)

06.03.2024

16:45

0

U Bačkom Petrovcu začuđeni odnosima u porodici Kukučka

Komšije majke-ubice otvorile dušu: Roditelji zaboravili ćerku, Martina bila hladna i samoživa (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Martina Petrović Suvajdžić (23), koja je danas sa dvojicom sinova sahranjena u rodnoj Bačkoj Palanci, bila je inteligentna, ali oduvek samoživa i hladna devojka.

Ovako komšije u Bačkom Petrovcu, pre sahrane, opisuju Martinu, koja je sa mužem Lavom (25) prvo otrovala dvojicu sinova, pa sa suprugom skočila sa 17. sprata u Novom Sadu.

- Išla je u Srednju poljoprivrednu školu u Novom Sadu kada je i upoznala Lava. Tu se zaljubila u njega. Moja unuka je išla u školu sa Martinom, koja je bila odlična učenica, veoma inteligentna, ali oduvek samoživa i pomalo hladna - novodi jedna od komšinica.

Nikome u Bačkom Petrovcu nisu bili jasni odnosi u njenoj slovačkoj porodici Kukučkova. I Martina je danas sahranjena pod tim prezimenom.

 

 

- Meni je strašno da se njeni roditelji godinama nisu zapitali gde im je dete, šta radi. Kako ih nije interesovalo unuče i kako im živi ćerka. Za drugo unuče nisu ni znali - navode meštani.

Nikakvog znaka na kući žalosti

Kuća Martininih roditelja, koja je na umrlici označena kao kuća žalosti u ulici Oktobarske revolucije broj 36, danas je pre sahrane bila zatvorena, kao i kapija. Nigde nije bilo umrlice i vladao je opšti muk u inače mirnoj ulici.

Porodica i prijatelji, njih nekoliko desetina, danas su sahranili Martinu Petrović Suvajdžić (23), pod devojačkim prezimenom Kukučkova, kao i dvojicu njenih sinova Arosa (1) i tri godine starijeg Ehosa na slovačkom groblju u Bačkom Petrovcu. Njih troje su sahranjeni u jednom grobnom mestu, po običajima Evangalističke Crkve.

 

 

sahrani Lava Petrovića Suvajdžića (25), Martininog supruga i oca dvoje dece, još ništa se ne zna. Njegovo telo je u novosadskoj mrtvačnici i nema najave da će ga neko i preuzeti. On je, kao i supruga, sa familijom bio u dugogodišnjem sukobu, zbog čega je prezimenu Petrović dodao babino - Suvajdžić. 

Supružnici su u petak oko 22 časa ušli u zgradu u novosadskom naselju Liman 2, popeli na poslednji 17. sprat, obili izlazna vrata za krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Policija ih je identifikovala na osnovu otisaka prstiju, a sutradan su u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu, gde su živeli, zatekli jeziv prizor. Dečaci su bili otrovani, a u kući su bili sektaški simboli iz Egipta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike