Sve za tri crvene: Evo kako je nadrilekarka varala naivne žene

06.03.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Nadrilekarka nudila velike popuste na svoje "usluge", a davala je i gratis pakete

Sve za tri crvene: Evo kako je nadrilekarka varala naivne žene
Copyright Profimedia/Facebook

Snežana S. (48), koja je u policijskom pritvoru zbog sumnje da je počinila krivična dela falsifikovanje isprave, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, lakoverne žene je mamila na društvenim mrežama.

U napadnoj kampanji nudila je velike popuste na svoje "usluge" u svojoj Opštoj ordinaciji dentalne medicine "BV dental estetic" u Beogradu na vodi. Popusti su bili od 50 do 67 odsto, a davala je i gratis pakete. 

"BV dental estetic" je reklamirala kao ordinaciju koja nudi osnovne stomatološke usluge, pa sve do usluga estetske stomatologije (postavljanja faseta, krunica, implanta, izbeljivanja zuba...). U ponudi je ima anti-age tretmane i procedure poput liftinga, hijaluronskih tretmana, mezoniti i drugih tretmana.

Uzela 700.000

"BV dental estetic" je osnovan marta 2016. Ova agencija je, međutim, u blokadi od 2022. godine. Zadnja zabeležba o prihodima upravo datira iz te godine kada je blokirana i navodi se da je uzela skoro 700.000 dinara.

Ovo je samo deo njenih reklamnih trikova po društvenim mrežama, kojima je mamila naivne žene:

  • Revolucionarno rešenje za sve oni koji zaziru od bolnih i komplikovanih hirurških zahvata, a žele da izgledaju zategnuto i mladoliko. Obezbedi kupon sa čak 67 odsto popusta za paket od 5 mezoniti u "BV dental estetic clinic";
  • "BV dental estetic" je novootvorena ordinacija koja se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji. "BV dental estetic" nudi stomatološke usluge, od popravki, poliranja zuba, uklanjanja kamenca do usluga estetske stomatologije, postavljanja faseta, krunica, implanta, izbeljivanja zuba... U ponudi su i najsavremenije anti-age tretmani i procedure, kao što su lifting, hijaluronski tretmani i mezoniti. Anti-age tretman, sa popustom od 75 odsto, za 3.000 dinara;
  • Tretman mezoterapije lica hijaluronskim koktelima u ordinaciji "BV dental estetic" za 3.000 dinara;
  • Ultrazvučni tretman podočnjaka i regije oko očiju mezoterapijskim koktelima za 1.990 dinara u "BV dental esteticu". Tretman izvodi stručni tim profesionalaca uz pomoć najsavremenije tehnologije i kvalitetnih preparata, oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo.
  • Snežana S. se od 21. novembra 2021. godine do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic" bavila pružanjem stomatoloških i usluga anti-age medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" uz diplomu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, za koju je utvrđeno da je falsifikovana.

    Bonus video

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike