Srednjoškolska ljubav na prvi pogled: Komšije otkrile kako su se upoznali supružnici iz Novog Sada i odakle im prezime Suvajdžić

05.03.2024

18:41

0

Autor: Lj. S.

Oni kažu da je Lav jedno vreme živeo u Americi, te da je tečno govorio engleski jezik

Srednjoškolska ljubav na prvi pogled: Komšije otkrile kako su se upoznali supružnici iz Novog Sada i odakle im prezime Suvajdžić
Martina Petrović Suvajdžić i soliter sa kog je sa mužem Lavom skočila u smrt - Copyright Tanjug/Facebook

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25), koji su u subotu skočili u smrt sa 17. sprata solitera na Limanu 2, upoznali su se dok su pohađali srednju školu. 

Naime, njihova ljubav kreće još od srednjoškolskih dana, a kako kažu ljudi koji su poznavali ovaj bračni par, Lav je Martinu odmah zapazio i to je bila ljubav na prvi pogled. 

Takođe, oni kažu da je Lav jedno vreme živeo u Americi, te da je tečno govorio engleski jezik, kao i da je imao američki naglasak. 

Profimedia/Tanjug
 

Nakon spekulacija odakle prezime Petrović Suvajdžić, izvor ove istrage objašnjava da je Lav sam odlučio da doda to "Suvajdžić".

- Lav se posvađao sa svojim roditeljima, šta je bio razlog nisam siguran. Sam je odlučio da zbog loših odnosa uzme prezime svoje bake, Suvajdžić, i time je mislio da se odvojio od svojih - priča izvor za Informer.

Tanjug/Profimedia
 

O Martini su komšije rekle da je bila nadprosečno inteligentna, da se retko šminkala i da je skoro uvek nosila crnu odeću.

Podsetimo, Martina i Lav izvršili su samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu, a dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri.

Prema prvim toksikološkim rezultatima obdukcije dece, u njihovom telima su nađene određene supstance koje su mogle dovesti do njihove smrti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike